0348-415645

Nieuws

Rabo Clubsupport actie - stem op Miracles

Stem tot en met 11 oktober via de Rabo ClubSupport actie op Woerdens Gospelkoor Miracles en steun ons koor!

Ons bestedingsdoel is om voor kerken, instanties en organisaties die niet over voldoende middelen beschikken tegen gereduceerd tarief of indien nodig kosteloos een optreden te kunnen verzorgen.

Daarnaast is een drumscherm een lang gekoesterde wens en zijn de koormicrofoons aan vervanging toe. Tijdens optredens is een goede geluidsinstallatie en instrumenten van groot belang. Door te investeren in de geluidsapparatuur kunnen we met onze live band weer een mooi Blackgospelgeluid laten horen.

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geeft de Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Hoe het beschikbare bedrag verdeeld wordt onder de deelnemende verenigingen bepalen de leden van de Rabobank! De verdeling van dit bedrag zal namelijk gaan op basis van het aantal uitgebrachte stemmen. Ben je lid van de Rabobank? Stem dan hier!

Heb je wel een rekening, verzekering en/of neem je een andere dienst van de Rabobank af, maar ben je nog geen lid van de Rabobank? Meld je dan hier aan en stem op Woerdens Gospel Miracles

De stemperiode start vrijdag 27 september en loopt tot en met 11 oktober.

Geplaatst door Monique  Geplaatst op 02-10-2019