0348-415645

Optredens

Miracles verleent graag haar medewerking aan kerkdiensten; Marathondienst, Evangelisatiedienst, Kerst, Pasen, Pinksteren enz. Ook treden we op bij samenkomsten rond bijzondere levensmomenten (rouw, trouw, doop, belijdenis). Daarnaast vinden we het een eer Zijn naam te verhogen tijdens concerten en Praiseavonden. In overleg is het mogelijk om voor een goed doel een benefietconcert te organiseren.

Eigen programma’s
U kunt ons ook boeken voor een 2 uur durend vullend programma. Zo’n programma betreft muziek met een hart en een boodschap. Muziek die inspireert en energie geeft, of het nu in een kerk is of daar buiten.

We bieden op dit moment de volgende programma's aan:
  • A World of Miracles
    Een programma waarbij de liederen ondergebracht zijn in 4 thema’s: dankbaarheid, kracht, vertrouwen en vreugde.
  • Christmas Worship Night
    Een Praise & Worship programma met als thema: Did You Know? waarbij we u meennemen op weg naar het kerstfeest.
Faciliteiten
Miracles zorgt in de meeste gevallen zelf voor de techniek (microfoons, versterking en evt. belichting). Wellicht ten overvloede: we hebben in ieder geval voldoende ruimte nodig voor ca. 50 mensen en een band! We komen altijd eerst op de locatie kijken, voordat een optreden bevestigd wordt.

Kosten
De kosten voor een optreden worden door een aantal factoren bepaald (medewerking aan een kerkdienst of een commercieel optreden, medewerking van de band, reisafstand e.d.). Graag bespreken wij uw wensen en zullen op basis daarvan zo snel mogelijk voor een prijsopgave zorgen.
 
Bijwonen optreden
Wilt u een optreden bijwonen? Kijk dan bij komende optredens.​

Voor vragen of informatie over optredens mailt u naar: info@gospelkoor-miracles.nl.