0348-415645

Komende optredensKomende optredens

Marathondienst Rotterdam

  • 04 april 2020 19:00 - 20:00
Aan de vooravond van de marathon van Rotterdam wordt er een oecumenische ‘marathonkerkdienst’ gehouden waaraan we onze medewerking verlenen. Op zaterdag 4 april zijn lopers en hun fans welkom in de Citykerk Het Steiger in Rotterdam. Net als voorgaande jarenzijn we uitgenodigd om hieraan deel te nemen.

De kerkdienst is een initiatief van dominee Guus Koelman uit Rotterdam, zelf ook marathonloper. De dienst werd destijds in het leven geroepen nadat dominee Koelman in Berlijn zo’n zelfde dienst had bijgewoond aan de vooravond van het klassieke atletiekonderdeel.

De dienst is ook omschreven als een ‘spirituele warming up’ en biedt iedere loper of supporter van binnen en buiten de stad een moment van bezinning, voorafgaand aan het grootse sportfeest van de volgende dag. Na afloop van de dienst is er gelegenheid om met koffie, thee of een drankje nog even over de dienst na te praten.
 

Jazz / Gospeldienst Gorinchem

  • 19 april 2020 21:06 - 22:06
Het Jazzfestival Gorinchem is niet meer weg te denken uit de muzikale agenda van Gorinchem. Het staat garant voor een fantastisch weekend waar jong en oud genieten van jazzmuziek. Ook dit jaar zijn de organisatoren er weer in geslaagd een gevarieerd programma samen te stellen met topartiesten en aankomend talent. Het is een uitgelezen mogelijkheid om te smullen van verschillende stijlen en invloeden die de jazzmuziek rijk is.

Op zondag 19 april is er een dienst in samenwerking met Protestantse Gemeente Gorinchem en Jazzfestival Gorinchem waar wij zullen optreden. De deur is open vanaf 11:30 De dienst is van 12:00 uur tot 13:30 uur.

De Ark, Maarssen

  • 07 juni 2020 19:00 - 20:30
Op Zondag 7 juni zullen wij onze medewerking verlenen tijdens de avonddienst in de Ark in Maarssen.