0348-415645

Terugblik

Terugblik

Optredens van Miracles

De Marathon Kerkdienst, Rotterdam

 • 06 april 2019 19:00 - 20:00
De Marathon Kerkdienst is een kerkdienst, die aan de vooravond van de NN Marathon Rotterdam wordt gehouden en bedoeld voor zowel lopers als supporters van lopers. Geïnspireerd door vergelijkbare diensten in Berlijn, Londen en New York is deze dienst in 2006 ook naar Rotterdam gehaald.

De kerkdienst is uiteraard voor iedereen toegankelijk, maar wel gericht op lopers en hun supporters en duurt ongeveer een uur. Er wordt gebeden en een aantal vlot in het gehoor liggende liederen worden gezongen.

Als koor zullen we deze dienst onderstuenen met diverse Engelstalige blackgospel nummers.

De ‘preek’ is een bezinning op de grote loop van de volgende dag. Tijdens die bezinning wordt in de spiegel gekeken: zowel die van de Bijbel als die van de Marathon zelf. Voorgangers zijn Hubert Berbée en Guus Koelman.

Na afloop is er gelegenheid ook iets te drinken: koffie, thee, of fris. Dé plek om elkaar verder te ontmoeten, verwachtingen en loopervaringen uit te wisselen. Voor een echt goede voorbereiding kan deze dienst natuurlijk niet worden gemist!

Zangdienst De Ark Maarssen

 • 24 maart 2019 19:00 - 20:30
De Ark is een wijkgemeente die deel uit maakt van een enthousiaste protestantse gemeente, die sinds het ontstaan van Maarssenbroek in de jaren "70 van de vorige eeuw, is uitgegroeid tot een prachtige kerkgemeenschap. Elke vierde zondag van de maand houden zij een zangdienst.

Op 24 maart zullen wij als Miracles onze medewerking verlenen aan deze dienst. De dienst begint om 19.00 uur. 

Komt u ook?

Kerstnachtdienst Petruskerk Woerden

 • 24 december 2018 21:15 - 22:30
Maandag 24 december zullen we tijdens de Kerstnachtdienst in de Petruskerk in Woerden een aantal liederen zingen.
Om 20.45 uur gaan de deuren van de kerk open en vanaf 21.15 uur begint de dienst met samenzang. Het thema van de avond is; Romantisch. Hoezo?

We nodigen u van harte uit om met ons kerstfeest te vieren.

Lichtjesavond Delft

 • 11 december 2018 20:00 - 20:45
Lichtjesavond is een evenement in Delft waarbij het complete centrum van Delft wordt omgetoverd tot een straattheater. In de straten van Delft zijn dan koren, kerststallen etc etc te vinden. Het trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers. Dan zijn de twee monumenale kerken open om in deze kerken het kerstverhaal te laten horen/zien. Dit door middel van muziek en andere activiteiten. 

In de Oude Kerk is een programma met samenzang, en diverse optredens vanaf 19.00 uur. De deuren van de kerk gaan om 18.30 uur open. Naast Miracles zal Kinderkoor Wonderwijs en Vocalgroup Change een deel van de avond verzorgen.

Wij zullen van 20.00 tot 20.45 uur een optreden verzorgen met Blackgospel kerstnummers.

Kom samen met ons dit kerstfeest vieren.

 

Christmas Worship Night

 • 01 december 2018 20:00 - 22:30
Op zaterdagavond 1 december hebben wij een Christmas Worship Night in Het Baken in Woerden. Ons koor zal samen met de zangeressen Dionne Shand en Tara uit de UK u tijdens deze Praise & Worship avond  mee nemen op weg naar het kerstfeest door middel van zang. De dans van deze avond zal verzorgd worden door Sherma, profetische dansers.

De avond begint om 20.00 uur en de entree bedraagt €7,50.

Het belooft een bijzondere avond te worden, vol aanbidding en lofprijs. 

 

Prive concert Zutphen

 • 28 oktober 2018 16:00 - 17:00
Op zondag 28 oktober zullen we een prive concert verzorgen in Zutphen. Het optreden is ter gelegenheid van de 70-jarige verjaardag van Marietje.
- Christ the Lord
- God has a way
- Hallelujah Chorus
- Holy is the Lord
- I know where If been
- I thank You
- Joy
- Send it on down
Het belooft een mooi verjaardagsfeest te worden met veel gezang en dans.

Dankdienst Astrid en Pieter t' Hart

 • 20 oktober 2018 15:00 - 16:00
Op zaterdag 20 oktober is er een dankdienst van Pieter en Astrid 't Hart in de Opstandingskerk in Woerden. Het is een feestelijke dienst waarin zij met hun kinderen en kleinkinderen mogen vieren dat zij 50 jaar getrouwd zijn.

Miracles zal hier een 5 tal liederen verzorgen. ook is er ruimte voor samenzang welke begeleid zal worden door onze band. We zijn dankbaar dat we aanwezig mogen zijn en onze steentje mogen bijdrage aan deze bijzondere dienst van ons koorlid Astrid. De dienst begint om 15.00 uur.

Open repetie

 • 10 september 2018 20:00 - 22:00
Al 20 jaar zingen we echte Amerikaanse Black Gospel. Deze swingende en eigentijdse nummers worden op iedere maandagavond ingestudeerd. Een aantal keren per jaar verzorgen we diverse optredens tijdens kerkdiensten, in detentiecentra, evangelisatiediensten, praiseavonden e.d. Dit alles onder leiding van Chesron Ledes en onze 6-koppige  liveband.
 
Op maandag 10 september a.s.organiseert Miracles een Open Repetitie voor iedereen die ervan houdt om al zingend en swingend zijn/ haar geloof te delen met anderen!
Ben je 16 jaar of ouder, dan ben je van harte welkom in de aula van de Willem van Oranjeschool, Goudenregenstraat 2a in Woerden.
Om 20:00 uur begint de repetitie, de zaal is vanaf 19:30 uur open.

Rabo fietstocht

 • 09 juni 2018 10:00 - 16:00
Zaterdag 9 juni hebben we met Miracles weer gefietst met de Rabo fiesttocht. Er waren weer mooie routes van verschillende afstanden die gefietst konden worden. Dank aan iedereen die voor Miracles heeft gefietst.

Week van de begraafplaats

 • 03 juni 2018 14:00 - 14:45
In het kader van de week van de begrafenis hebben we op zondagmiddag 3 juni een optreden verzorgt in de kapel van begraafplaats St. Barbara.

We hebben de volgende nummers gezongen: We sing praises, You are, I can go to God in prayer, Let it rise, I know where i've been, psalm 103 en Waymaker.

Een aantal koorleden hebben bij de liederen vertelt wat het lied met hen doet en wat het voor hen betekent. Dit waren mooie getuigenisssen. Het was een mooie middag op een mooie locatie.

Pinksterdienst 2018

 • 20 mei 2018 09:30 - 11:00
Pinkstermorgen verleende we onze medewerking in de dienst van 9.30 uur in de Kruiskerk in Woerden. Voorganger was Joost Schelling.

We hebben met elkaar het Pinksterfeest mogen vieren.

Belijdenisdienst Petruskerk

 • 08 april 2018 09:30 - 11:00
Op zondagmorgen 8 april hebben wij onze medewerking verleend tijdens de ochtenddienst in de Petruskerk te Woerden. In deze bijzondere dienst deden 2 dames belijdenis van hun geloog. De voorganger was Ds. Berkheij en de dienst begion 0m 9.30 uur. Het was een mooie bijeenkomst waarin we ons geloof mochten belijden.

Kerkdienst Marathon Rotterdam

 • 07 april 2018 19:00 - 20:00
Aan de vooravond van de marathon van Rotterdam werd er een oecumenische ‘marathonkerkdienst’ gehouden waaraan Miracles haar medewerking verleende. Op zaterdag 7 april waren diverse lopers en hun fans aanwezig in de Citykerk Het Steiger in Rotterdam.

De kerkdienst is een initiatief van dominee Guus Koelman uit Rotterdam, zelf ook marathonloper. De dienst werd destijds in het leven geroepen nadat dominee Koelman in Berlijn zo’n zelfde dienst had bijgewoond aan de vooravond van het klassieke atletiekonderdeel.

De dienst was een ‘spirituele warming up’ en bood iedere loper of supporter van binnen en buiten de stad een moment van bezinning, voorafgaand aan het grootse sportfeest van de volgende dag. Na afloop van de dienst was er gelegenheid om met koffie, thee of een drankje nog even over de dienst na te praten.

 

Samenkomst in Het Baken, Woerden

 • 28 januari 2018 10:30 - 11:30
Op zondag 28 januari 2018 mochten we onze medewerking verlenen in de bijeenkomst in "Het Baken" in Woerden. Spreker van deze bijeenkomst was Mirjam Oosterhoff en het thema was vertrouwen.

Een mooie bijeenkomst waar we dingen met elkaar mochten delen, uitspreken en door het zingen van liederen over vertrouwen mochten ervaren dat God er voor ons is en wij op Hem mogen bouwen en vertrouwen.

Het Baken is een geloofsgemeenschap in de Woerdense wijk Snel & Polanen en Waterrijk. Zij zijn een gemeenschap waar mensen elkaar en God kunnen ontmoeten. Zij doen dit op een frisse en open manier waarin ruimte is voor verschillen. 

Kerstnachtdienst 2017

 • 24 december 2017 22:00 - 23:15
Op 24 december 2017 waren we te gast bij de Protestantse Gemeente Montfoort in De Rank. De kerstnachtdienst begon om 22.00 uur. Voorganger was mevr. N. Rijneveld-Schep en het thema van de dienst was "Eer zij God in onze dagen".

 

Jubileumconcert 'A World of Miracles

 • 18 november 2017 19:30 - 22:30

Zaterdag 18 november hebben we ons 20-jarig jubileum gevierd door een concert te geven in de Kruiskerk te Woerden. Het thema van het concert was 'A World of Miracles".

Het was een waar zangfeest voor een volledig uitverkochte zaal. Het openingsnummer  'Shake the foundation' werd gezongen door Miracles samen met het projectkoor. Hierna opende Burgemeester Molkenboer het concert. De projectleden deden mee aan het voorprogramma waarna de koorleden van Miracles de rest van het programma voor rekening nam.

Miracles staat onder leiding van dirigent Chesron Ledes en wordt begeleid door een live band. Speciaal voor het concert waren er extra blazers aangetrokken en bestond de band uit 10 personen.

Het concert was opgebouwd rondom de volgende thema's: dankbaarheid, kracht, vertrouwen en vreugde. Een deel van de opbrengst gaat naar World Servants Woerden. 
 

Korenfestival Voices for Hospices

 • 07 oktober 2017 10:00 - 16:00
Op zaterdag 7 oktober organiseert Stichting de Mantelmeeuw een Korenfestival, Voices for Hospices. Met dit festival vragen zij aandacht voor de wereldwijde hospicebeweging maar vooral voor de zorg voor mensen in de laatste levensfase. Mensen die thuis willen blijven tot aan het einde of kiezen voor een hospice.

Als koor willen wij graag onze medewerking verlenen aan dit korenfestival.

Zendingsdienst 18 juni 2017

 • 18 juni 2017 09:30 - 10:30
Op 18 juni zijn we te gast in de ochtenddienst van de Protestantse gemeente in Zwammerdam. De voorganger is Ds. A. Roodenburg uit Apeldoorn. Het thema van de dienst is Be Connected. De dienst begint om 9.30 uur

Pinksterdienst 2017

 • 04 juni 2017 09:30 - 10:45
Op zondagochtend 4 juni hebben we, in de Opstandingskerk in Woerden, het Pinksterfeest mogen vieren met elkaar. Wat een feestelijk dienst is het geworden. Tijdens deze dienst mochten we getuigen zijn van de belijdenis van Robin Jansen, Corina Vink en Jacco Verburg.

De voorganger was ds Marianne Paas-Feenstra en het thema van de dienst was Deel je leven. Als koor mochten we onze zangtalenten delen door op te treden. We hebben weer enorm genoten om met elkaar in dienst en gebed met elkaar de Vader, Zoon en Heilige Geest groot te maken en te eren door zang en muziek.

We hebben divers positieve reacties mogen ontvangen dat bezoekers ook enorm hebben genoten en dat we dit feest met elkaar hebben mogen delen.

Optreden begraafplaats ST. Petrus Banden, Den Haag

 • 28 mei 2017 14:00 - 15:00
Op Zondag 28 mei 2017 uur hebben we in het kader van de week van de begraafplaatsen een optreden mogen verzorgen bij St. Petrus Banden in Den Haag. Het optreden begon om 14.00 uur en de kapel zat helemaal vol. Er zijn zelfs stoelen in de deuropeningen bijgezet. We hebben een aantal rustige liederen en een aantal uptempo liederen gezongen waar we hoop, troost en bemoediging uit kunnen halen. Met het enthousiaste publiek hebben we er weer een feest voor God van kunnen maken. We kijken met veel plezier terug op het optreden.

 

Kerstnachtdienst 2016

 • 24 december 2016 21:00 - 23:00
Op 24 december 2016 waren we te gast in Nagele in de Protestantse gemeente om gezamelijk kerstfeest te vieren. De dienst begon om 21.00 uur en de voorganger was Ds. Gerlof van Rheenen. Het thema van de dienst was 'Een kado voor jou!'. Dit jaar bestaat Nagele 60 jaar en was het optreden van Miracles als kado aangeboden aan alle bewoners van Nagele. Het optreden stond onder leiding van Janike van Dijk. We hebben de dienst en het optreden als een kado ervaren. Een kado om gezamenlijk de geboorte van Jesus te mogen vieren. 

Reünie 20-jarig bestaan Miracles

 • 18 november 2016 16:10 - 17:10
Wat hebben we met elkaar genoten op vrijdag 18 november. Het was goed om diverse oud leden weer te zien en met elkaar herinneringen op te halen. Als bestuur kijken we terug op een zeer geslaagde avond.

Optreden DC Zeist

 • 09 juli 2016 14:00 - 15:30
Zaterdag 9 juli 2016 mochten we voor de 2e keer een optreden verzorgen in DC Zeist. We waren op uitnodiging voor het afscheidsfeest van Ds. Harma Zuidersma. We hebben deze dag 2 optredens mogen verzorgen. Het eerste optreden was voor de mannen en het 2e optreden voor de vrouwen. We hebben met elkaar mogen zingen en ook waren er mooie afscheidswoorden voor en van Harma. Het was weer heel bijzonder om te ervaren dat muziek verbind ondanks alle verschillende nationaliteiten en talen.

Optreden Stichting RK begraafplaatsen Den Haag

 • 18 juni 2016 14:00 - 14:45
Op zaterdag 18 juni 2016 heeft Miracles opgetreden bij Stichting RK begraafplaatsen in Den Haag voor ongeveer 80 belangstellenden. Op uitnodiging van de stichting hebben we optreden verzorgd van 3 kwartier. Het optreden was een onderdeel van het I'm Binck Festival. Het was een mooi optreden voor een enthousiast publiek. Het optreden bestond uit een aantal uptempo nummers, het voordragen van een gedicht en een paar langzamere nummers. Als koor hebben we mogen delen waarom we zingen (Why we sing) en wat het met ons doet en bij ons teweeg brengt. De mooie reacties na het optreden vanuit het publiek was dat ook zij geraakt zijn door onze muziek, zang en onze boodschap. We kijken terug op een mooi optreden waarin we met elkaar Gods boodschap mochten ervaren.

Pinksterdienst 2016

 • 15 mei 2016 09:30 - 10:30
Op eerste Pinkersterdag (15 mei) was Miracles te gast tijdens de ochtenddienst in de Opstandingskerk in Woerden. Het thema van deze dienst was 'Een mens in vuur en wind' en sloot aan bij het project Vrijheid van de Geest. De voorganger van de dienst was Ds. Marianne Paas. Voor Chesron Ledes, onze tijdelijke dirigent, was het het eerste optreden met Miracles. Met zijn inspirerende wijze van dirigeren maakte hij er een echt Feest van de Geest van.

Paasdienst 2016

 • 27 maart 2016 09:30 - 10:30
Op 27 maart 2016 hebben we de opstanding van Jesus mogen vieren tijdens de Paasmorgendienst in de Kruiskerk in Woerden. De dienst begon om 09.30 uur. Het was een dienst vol met lofzang. We mochten o.a. de volgende liederen zingen: Christ the Lord is Risen today, Every Praise, Church Medley, Hallelujah Chorus, I'd Rather have Jesus en Holy, Holy Holy. We hebben genoten van onze soliste Freke en van onze gastsoliste Nelleke. Het was weer een feest om te mogen zingen.

Welkomstdienst Mijdrecht

 • 31 januari 2016 19:00 - 20:00
Op 31 januari 2016 is er in de Rank in Mijdrecht een welkomstdienst gehouden. De dienst was van 19.00 tot 20.00 uur. Als koor hebben wij onze medewerking mogen verlenen aan deze dienst. Het was een dienst voor jongeren en famillies.

Kerstnachtdienst 2015

 • 24 december 2015 22:30 - 23:55
Op 24 december heeft Miracles de muzikale ondersteuning verzorgt tijdens de kerstnachtdienst van 'De Bron' in Amsterdam. Samen met onze band hebben we diverse blackgospel liederen uitgevoerd. Ook hebben we samen met de gemeente diverse kerstliederen gezongen.We hebben met elkaar een fijn kerstfeest mogen vieren. 

Optreden DC Zeist

 • 19 december 2015 13:00 - 17:00
Op 19 december hebben we opgetreden in DC Zeist. We hebben diverse kerstliederen gezonngen en ons samen voorbereid op het komende kerstfeest. Het was een hele mooie ervaring. We hebben mogen ervaren dat zingen over God geen grenzen heeft en dat taal dan ook geen belemmering is.

Woerden tegen Ebola

 • 29 november 2014 20:00 - 21:30
Op zaterdag 29 november heeft in de Maranathakerk in Woerden een groot benefietconcert plaats gevonden. Het concert werd georganiseerd door de werkgroep ‘Woerden tegen Ebola’. De opbrengst was bestemd voor projecten van de organisaties ‘Kick Ebola’ en ‘Artsen zonder grenzen’. Beide stichtingen staan er om bekend dat ze direct actief zijn in West-Afrika in de brandhaarden van Ebola. Ze helpen niet alleen mensen die aan Ebola lijden in klinieken, maar zorgen ook voor hulpverleners en voor de getroffen gemeenschappen.

 Aan het concert werd meegewerkt door de kleinkunst-nederpopgroep ‘BruusQ’, dwarsfluitist Dick van Vliet begeleid door Dirk Jan Warnaar op orgel, Black-gospelkoor ‘the Miracles’, Country folk band ‘Vintage Connection’ en de gastsprekers Ginny Mooij, directeur van ‘Kick Ebola’ en André Rouvoet, directeur van de samenwerkende zorgverzekeraars.

Koningsdag Woerden 2014

 • 26 april 2014 00:00 - 00:00
Op Koningsdag heeft Miracles feest gevierd door op te treden op het kerkplein in Woerden. Het kerkplein was gezellig vol en iedereen kon genieten van ons optreden.

Coachingdag Nederland zingt steeds beter

 • 14 december 2013 10:00 - 17:00
Wat hebben we veel mogen leren tijdens de coachingdag van de EO. Doordat we diverse voorrondes door zijn gekomen van de zangwedstrijd Nederland zingt steeds beter mochten we hieraan deelnemen. Een mooie dag bestaande uit diverse workshops met allerlei verschillende koren. Kortom: we hebben een topdag gehad en veel geleerd.

Opening Cultureel Centrum Haastrecht

 • 12 december 2012 19:30 - 20:00
Woensdag 12 december werd in Haastrecht het Cultureel centrum in Haastrecht geopend. Miracles heeft haar medewerking hieraan verleend. Op het plein voor het centrum was tevens een kerstmarkt. In kerstsferen hebben we diverse liederen uit ons repertoire mogen zingen.