0348-415645

Wie zijn wij?

Wij zijn Gospelkoor Miracles

Miracles is opgericht in november 1996 en bestaat uit enthousiaste, betrokken leden. Het koor bestaat uit een groep van diverse mensen, jong en oud, met en zonder religieuze achtergrond, die door het zingen van Blackgospel liederen het evangelie op een levendige manier uitdragen. Tijdens repetitieavonden, kerkdiensten en optredens ervaren we de leiding van Gods Heilige Geest en zijn we dankbaar dat we deel uit mogen maken van dit wonder. We mogen steeds ervaren dat we zijn als een parel in Gods hand.

Dirigent

Ik ben Chesron G. R. Ledes. Gospel muziek is mijn lust en leven. Deze muziek weet emoties zo mooi te verwoorden, je kunt er je passie voor God zo goed in kwijt. Ik vind het daarom een eer om dirigent van Miracles te zijn, zij bruisen van liefde voor muziek en God.
 
In het dagelijks leven ben ik docent Aardrijkskunde en Maatschappijleer op een ROC in Nijmegen. Naast het koor Miracles organiseer ik regelmatig kortlopende koorprojecten door het land. Dit doe ik met mijn organisatie CGRLEDES Music Projects.
 
Ik werk volgens het principe “Geloven wat je zingt!”, ik geloof dat dit de basis is van écht zingen vanuit je hart. Dan komt het over en weet het mensen te raken. Meer informatie over mij, zie: www.cgrledes.nl


De band

Miracles heeft een eigen band die zorgt voor een strakke en enthousiaste begeleiding van het koor. Onze geluidstechnici, Menno en Marcel Warnaar zorgen ervoor dat het geluid bij optredens perfect geregeld is. Hedendaagse blackgospelmuziek is zeer divers en kan in verschillende muziekstijlen gespeeld worden, bijvoorbeeld soul, funky of caribean. Er zijn ook rustige, gedragen nummers met prachtige teksten. Onze professionele band zorgt ervoor dat al deze muziekstijlen te horen zijn op repetities en tijdens optredens.
 
 
 
 
 
 


Het bestuur

Alle zaken omtrent Miracles worden geregeld door een actief en betrokken bestuur.
Op regelmatige basis wordt er vergaderd om zo alles in goede banen te kunnen leiden.

Het bestuur van Miracles bestaat uit de volgende leden:
 

Monique Kleinveld Voorzitter
Leen Roseboom Secretaris
Els van Rooijen Penningmeester
Nelleke van der Lugt Algemeen adjunct
Janet Fraser Algemeen bestuurslid