Terugblik optredens

Gospel & Jazzfestival Gorinchem

Op zondag 19 juni waren wij als Miracles aanwezig tijdens de JAZZ & GOSPELDIENST in de Grote Kerk, Groenmarkt 7, 421 EE in Gorinchem. Samen met Jazzband Spectacles mochten we de muziek en liederen tijdens deze dienst verzorgen. Het thema van deze dienst was Vader en de dienst werd geleid door Ds. Kirsten Slettenaar. Deze speciale oecumenische dienst is georganiseerd in samenwerking met Protestantse Gemeente Gorinchem en Jazzfestival Gorinchem, een muzikaal hoogtepunt! 

Eerste Pinksterdag Opstandingskerk Woerden

Op 5 juni 2022 hebben we onze medewerking verleent tijdens de Pinkersterdienst om
9.30 uur in de Opstandingskerk in Woerden. Voorganger van deze dienst was Ds.
Van Dijken.

Zangdienst De Ark, Maarssen

Op zondagavond 22 mei hebben we onze diverse liederen mogen zingen tijdens de zangdienst om 19.00 uur van PKN kerk De Ark, Duivenkamp 844, 3607 Maarssen. Het was weer een feest om onderdeel te zijn van deze dienst.

Marathondienst Rotterdam

Dit jaar hebben we, met veel plezier, voor de derde keer op rij een optreden mogen verzorgen tijdens de Marathondienst in Rotterdam. Deze dienst is gehouden aan de vooravond van de marathon in de Citykerk. Deze kerkdienst is een initiatief van Ds. Guus Koelman, zelf ook marathonloper. De dienst is een ‘spirituele warming up’ en biedt iedere loper of supporter van binnen en buiten de stad een moment van bezinning, voorafgaand aan het grootse sportfeest van de volgende dag.


Huwelijksdienst Miranda en Peter in Dalfsen

Op 10 september 2021 hebben diverse koorleden van Miracles hun medewerking verleent tijdens de bruiloft van Miranda en Peter in Dalfsen. Samen met D-Vote uit Zwolle hebben zij een projectkoor gevormd om een optreden te kunnen verzorgen tijdens de bruiloftsdienst. Hiervoor zijn diverse liederen ingestudeerd die aansloten bij de trouwdienst.


Samenkomst in het Baken, Woerden

Op zondagmorgen 22 december 2019 hebben we heerlijk gezongen in “Het Baken” in Woerden samen met de ongeveer 400 gasten die aanwezig waren. De samenkomst werd geleid door Martine van der Herberg. Thema van de samenkomst was: Het kerstverhaal in liederen. De evangelist Lucas houdt erg van liederen blijkt uit zijn vertelling over het leven van Jezus. En als er iets feestelijks gebeurt wordt er gezongen. De samenkomst was dan ook een afwisseling tussen lezen uit de Bijbel en zingen.


Dankzeggingsdienst voor de internationale kerken in Rotterdam

Op 30 november 2019 werd in de Hoflaankerk in Rotterdam een Thanksgivingdienst georganiseerd. Het was een muziekfeest van koren van internationale kerken en van samenzang. Naast Blackgospelkoor Miracles werd er medewerking verleend door een Chinees, Ethiopisch en Ghanees koor. Ook Joany Muskiet was aanwezig. De Thanksgiving service had als thema Count your blessing. Heel bijzonder om met zoveel verschillende mensen met verschillende achtergronden onze zegeningen te tellen.


Ochtenddienst Protestantse Gemeente Zwammerdam

Op 13 oktober 2019 waren we te gast in de ochtenddienst van de Protestantse gemeente Zwammerdam. Voorganger was ds. Menno Hofman uit Voorburg en de aanvang van de dienst was 10.00 uur. We zongen 7 liederen die bij het thema van de dienst pasten: Gebed.


Stopsley Baptist Church, Luton, UK

Het eerste weekend van oktober 2019 stond voor ons in het teken van ons optreden in de Stopsley Baptist Church in Luton in Engeland. Ons eerste optreden in het buitenland waar we enorm naar uitkeken. Op vrijdag 4 oktober vlogen we naar Luton en vervolgens hebben we daar zaterdagavond 5 oktober een concert gegeven. Het concert was van 19.30 uur tot 21.30 uur (Engelse tijd) in Stopsley Baptist Church. In Engeland leeft Blackgospelmuziek nog meer dan in Nederland. Het was een belevenis.


Marathonkerkdienst, Rotterdam

Op 6 april 2019 hebben we in de Marathonkerkdienst in de Citykerk Het Steiger in Rotterdam gezongen. De Marathon Kerkdienst is een kerkdienst, die aan de vooravond van de NN Marathon Rotterdam wordt gehouden en bedoeld voor zowel lopers als supporters van lopers. Geïnspireerd door vergelijkbare diensten in Berlijn, Londen en New York is deze dienst in 2006 ook naar Rotterdam gehaald. De kerkdienst is uiteraard voor iedereen toegankelijk, maar wel gericht op lopers en hun supporters en duurt ongeveer een uur. Er wordt gebeden en een aantal vlot in het gehoor liggende liederen worden gezongen. Als koor ondersteunen we deze dienst met diverse Engelstalige blackgospel nummers. De ‘preek’ is een bezinning op de grote loop van de volgende dag. Tijdens die bezinning wordt in de spiegel gekeken: zowel die van de Bijbel als die van de Marathon zelf. Voorgangers zijn Hubert Berbée en Guus Koelman. Na afloop is er gelegenheid ook iets te drinken: koffie, thee, of fris. Dé plek om elkaar verder te ontmoeten, verwachtingen en loopervaringen uit te wisselen. Voor een echt goede voorbereiding kan deze dienst natuurlijk niet worden gemist!


Zangdienst, de Ark, Maarssen

De Ark is een wijkgemeente die deel uit maakt van een enthousiaste protestantse gemeente, die sinds het ontstaan van Maarssenbroek in de jaren “70 van de vorige eeuw, is uitgegroeid tot een prachtige kerkgemeenschap. Elke vierde zondag van de maand houden zij een zangdienst.

Op 24 maart 2019 hebben wij als Miracles onze medewerking verleend aan deze dienst.  


GEÏNTERESSEERD?

Ben je geïnteresseerd om samen met ons te
genieten van leuke, gezellige repetities en toe te werken naar mooie optredens? Of wil je ons boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over ons koor en de mogelijkheden voor optredens.

CONTACT INFORMATIE

Adres:
Forintdreef 9 3446 XP Woerden

Email:
info@gospelkoor-miracles.nl

Telefoon:
0348-415645