Wie zijn wij?

Wij zijn Gospelkoor Miracles

Miracles is opgericht in november 1996 en bestaat uit enthousiaste, betrokken leden. Het koor bestaat uit een groep van diverse mensen, jong en oud, met en zonder religieuze achtergrond, die door het zingen van Blackgospelliederen het evangelie op een levendige manier uitdragen. Tijdens repetitieavonden, kerkdiensten en optredens ervaren we de leiding van Gods Heilige Geest en zijn we dankbaar dat we deel uit mogen maken van dit wonder. We mogen steeds ervaren dat we zijn als een parel in Gods hand.

Dirigent

Wij zijn op zoek naar een nieuwe dirigent. Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe dirigent verzorgt Chesron Ledes als interim dirigent de repetities en optredens.

De band

Miracles heeft een eigen band die zorgt voor een strakke en enthousiaste begeleiding van het koor. Onze geluidstechnici, Menno en Marcel Warnaar zorgen ervoor dat het geluid bij optredens perfect geregeld is. Hedendaagse blackgospelmuziek is zeer divers en kan in verschillende muziekstijlen gespeeld worden, bijvoorbeeld soul, funky of caribean. Er zijn ook rustige, gedragen nummers met prachtige teksten. Onze professionele band zorgt ervoor dat al deze muziekstijlen te horen zijn op repetities en tijdens optredens.

Het bestuur

Alle zaken omtrent Miracles worden geregeld door een actief en betrokken bestuur. Op regelmatige basis wordt er vergaderd om zo alles in goede banen te kunnen leiden.

Het bestuur van Miracles bestaat uit de volgende leden: 

Karel van der LindenVoorzitter
Leen RoseboomSecretaris
Els van RooijenPenningmeester
Wil UittenbogaardAlgemeen adjunct
Cora VerburgAlgemeen bestuurslid
GEÏNTERESSEERD?

Ben je geïnteresseerd om samen met ons te
genieten van leuke, gezellige repetities en toe te werken naar mooie optredens? Of wil je ons boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over ons koor en de mogelijkheden voor optredens.

CONTACT INFORMATIE

Adres:
Forintdreef 9 3446 XP Woerden

Email:
info@gospelkoor-miracles.nl

Telefoon:
0348-415645